Colliekompisarna

Alla inlägg den 9 februari 2013

Av Marru - 9 februari 2013 23:35

Eller så kanske den inte var så lugn   . Först gick jag morgonpromenaden med hundarna. Micki och Farina, sen Lizzie och Clara. Borde nog trimma tassarna på systrarna imorgon om jag hinner. Sen åt jag min frukost, och hundarna fick sin senare. Efter att dom hade ätit så packade jag hela samlingen i bilen och vi åkte till mamma. Först till affären, sen åkte vi till Granngården. Mamma ville ha tösalt. Jag tittade på lite frön när jag var där, och köpte en påse med physalis och en med tomater. Physalisfrön har jag letat efter förut men inte hittat. Skall bli kul och se om jag får några frukter på dom. Nu behöver jag bara frön till petunior. Sen när jag nöjd på den fronten. 

 

Efter det åkte vi till mamma och fikade en stund. Sen fick vi åka hem för jag skulle få besök på eftermiddagen av en rallylydnadsdomare och hennes skrivare. Det blev en trevlig eftermiddag. Vi hade 3 terrier, en sheltie och en doberman här också. Våra fick tillbringa tiden i vårat sovrum så länge. Jag fick också en sorts tandprotes   . Det var ju den domaren som var examinatör på mitt domarprov. Då en bit lossnade från min framtand. Jag skojade då om att det gick så hett till på det provet att hon slog ut min framtand. De hade tänkt ge mig en riktig tand, men dom glömde den tack och lov hemma. Så jag fick lite skumtänder istället  .

 

Har suttit och tittat på melodifestivalen ikväll. Louise Hoffsten imponerar verkligen på mig. Trots sin sjukdom så har hon gett sig in i den rumban, och det med bravur. Den låten var faktiskt bra. När den var slut så bytte jag över till Finlands tv, då fick jag se Finlands vinnande bidrag. Tävlingen i Finland heter numera Uuden Musiikin Kilpailu, eller Nya musikens tävling. Det går ut på att de letar efter låtar som har nåt nytt. Men vet inte, jag tycker den låten som vann lät precis som alla andra dussinlåtar. Det var inget som skiljde den från andra. 

 

Imorgon tänker jag gå en riktig långpromenad med systrarna. Sen om jag hinner så tänker jag göra ett riktigt långkok. Länge sen jag ätit kålröran, som enligt receptet heter Lata kåldolmar. Fast maken lät inte så pigg på det, för han hittade en matlåda med det i frysen i veckan som han åt. Han menade på att han nyss har ätit det. Men det är länge sen jag har ätit det. Sen på eftermiddagen så åker jag till Hedemora för att spela med durspelstanterna. Måste bara titta vart hon bor som jag skall åka till.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards