Colliekompisarna

Alla inlägg den 27 februari 2013

Av Marru - 27 februari 2013 23:03

Nu har jag haft praktiskt i skolan i 2 dagar. Håller på och svarvar invändigt i rör. Dessa rörstumpar skall sitta på ett långt rör, och på dom rören som jag svarvar skall det sitta likadana rörstumpar fast i mindre dimension. Dessa skall bli hållar till sug vid svetsarna på utbildningen i Borlänge. Så trianglarna har fått vara ifred i två dagar, och får vara det i 2 dagar till. Imorgon blir det lite sovmorgon. Vi skall ha miljö och hälsa 2 dagar nu. Jag har varit lite orolig för det för jag har lite svårt att hålla mig vaken om jag skall sitta i ett rum och lyssna på nån. Men innan vi gick hem idag så fick vi order om att ta på oss ordentliga skor för vi skulle gå mycket. Det passar ju mig perfekt. Ännu bättre hade det varit om jag kunnat ta med mig ett par hundar   .

 

Mamma ringde på eftermiddagen och sa att hon inte fick nån bild på tv:n, och om jag kunde komma till henne och titta på det. Jag fick lite panik för jag hade tänkt åka på agilityträning ikväll. Men jag fick tack och lov smita 10 minuter tidigare. Det var inget större fel på tv:n, jag fixade det på 10 minuter. Sen åkte jag hem och åt, och efter det så åkte Lizzie och jag på agilityträning. 

 

Idag var det lite för mycket folk där. Man borde ha gjort 3 stationer, och kört grundträning istället. Men nu fanns det en färdig bana där, och alla körde på den. Med resultatet att man fick stå och vänta på sin tur hur länge som helst.  Lizzie har ganska bra fart fortfarande fast hon inte fått träna på länge, eller kanske hon har det pga hon inte tränat på länge. 

 

Men nu blir det sängen här, får ju sova en timme längre imorgon än normalt, och då skall man passa på och utnyttja det tillfället.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards