Colliekompisarna

Alla inlägg den 24 februari 2013

Av Marru - 24 februari 2013 21:38

Då är min första tävling som auktoriserad rallylydnadsdomare avklarad. Åkte hemmifrån tidigt imorse. Det gick bra och köra, det var bra väglag. Bra och hitta dit var det också. Det var ju bara och köra raka spåret efter vägbeskrivningen. Värre var det när vi skulle åka hem, men vi kom ju hem alla fall. Framme så kom vi till ett fantastiskt fint ridhus. Den var lite annorlunda mot vad man varit i tidigare.  Den var delad i två delar i mitten av en "inre byggnad" . Där var det varmt, det fanns toaletter och en servering. Dessutom så fanns det fönster där så man kan kunde sitta där och se ut över båda banorna om man ville. Det vart ju inte så mycket människor inne samtidigt heller eftersom vi var i varsin hall. Vi var 2 domare där. Vi körde varsin nybörjarklass, och sen hade jag fortsättningsklass och den andra hade avancerad klass. Det var väldigt trevligt välkommande där, och funktionärerna var trevliga. 

 

Första klassen var ju nybörjarklassen pga löptikar startar alltid sist i nybörjarklass. Då kan man ju gärna inte ha nån annan klass före där det kan finnas en löptik. Det var väldigt många duktiga ekipage idag. Efter det blev det prisutdelning och lunch, och dags för fortsättningsklassen. Det var väldigt duktiga ekipage där också. 

 

Har haft en väldigt trevlig dag idag. Men det tar på krafterna, nu är jag ganska trött. Så det blir nog sängen snart här.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards