Colliekompisarna

Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Marru - 11 februari 2011 19:54

Har inte haft tid att skriva, eller har väl egentligen inte haft ork. I onsdags var det inget särskilt förutom att vi var på agilityträning. Vi tränade på en klass 3 bana som dom skall ha på agilitytävling i Karlstad, vi var så att säga försökskaniner för att se om banan fungerade. Det är ju bara 2 personer av oss som brukar träna som är i klass 3, och dom skulle inte åka dit, eller den ena av dom skall nog vara domare där eftersom han gjort banan. Jag tyckte agilitybanan var lite knepig och hoppbanan mycket lättare, fast dom andra tyckte tvärtom. Vi fick då mer fart i hoppbanan, särskilt på slutet. Då fick jag chansen och pröva på blindbyte på riktigt. Jösses vad jag fick sprinnga, och jag trodde inte att jag hade Lizzie med mig så jag stannade ju till på första försöket och började titta vart hon tog vägen. Dom andra frågade mig varför jag stannade för hon var ju med mig   . Så jag gjorde ett nytt försök och struntade i att jag inte såg henne. Det var riktigt roligt och se att det fungerar.


Clara var också med. Agilityloppet körde jag bara raka spår med henne, hopphindrena var ju på maxhöjd, och hon har inget hoppat så mycket på den höjden. Hon tyckte det var roligt och svansen gick som sjutton på henne när vi sprungit. Sen i hopploppet tog jag henne när hindrena var på mediumhöjden, och då tog vi hela banan, fast med stopp för belöning.


Sen igår torsdag var jag till lasarettet och hälsade på mamma. Hon när mycket bättre nu, går promenader då och då på avdelningen. Läkaren hade sagt åt henne att hon skulle få åka hem när det har stabiliserat sig med Waranen som hon måste äta nu. Så jag frågade sköterskan hur det var med det. Nä, hon skall inte åka hem förrän vårdplanen är klar. Det går ut på att terapeuten kollar hur hon klarar sig först på lasarettet. Sen får mamma göra ett hembesök hemma   . Då skall det följa med en kurator, arbetsterapeut, nån från hemtjänsten. De skall kolla vad hon behöver hjälp med. Det kommer nog att bli en helrenovering i badrummet. Eftersom det finns en duschkabin där som har en väldigt hög kant så kommer hon ju inte in där. Nere vid bastun finns det ingen men hon tycker det är kallt där nere.


Sen på kvällen åkte jag på rallylydnadsträning, jättekul. Ingen som kom, fick åka 6 mil i snöoväder och ingen kommer. Kände mig lite besviken, hade ju gjort en bana tom för jag tänkte att om det kommer så att man blir tvungen att göra 2 banor så är den ena alla fall klar. Jag körde ett par gånger med systrarna, de fick springa och busa emellanåt. Sen plockade jag ihop allt, oc körde lite slalom med dom innan vi åkte hem.


Idag däremot har det varit ett sjujäkla oväder, snöat och blåst har det. På många ställen var gångvägarna alldeles igensnöade. Tur man inte behövt åka nånstans. Ikväll har jag gjort en mockarulltårta. Tror den försvinner ganska snart när maken kommer hem   .


Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards