Colliekompisarna

Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Marru - 19 februari 2011 23:44

Det är riktigt tråkigt nu, alldeles för kallt för att man skulle vilja vara ute en längre stund. Det har varit -28 grader inatt, imorse eller skall man säga förmiddag när jag gick ut med hundarna var det fortfarande -18. Sen under dagen så gick det upp till -12, men när jag varit på dagspromenaden med hundarna så började tempen sjunka igen. Nu tidigare ikväll så är vi nere under -20, får väl se hur kallt det blir under natten. Men dom sa ju på nyheterna att den här veckan brukar vara årets kallaste vecka så nu vänder det förhoppningsvis och blir varmare snart.


Igår var jag på vårdplaneringsmöte på lasarettet med mamma, kurator, hemtjänst och sjukgymnast. Det är meningen att mamma skall få åka hem på tisdag, efter drygt 10 veckor. Hon kommer att ha hemtjänst varje dag, nu till att börja med för att hjälpa henne med stödstrumporna. Hon skall ha dom ett visst antal veckor efter op, men det är bra och ta av sig dom då och då, och smörja in benen. Sen sa jag till att dom måste ta in posten åt henne varje dag. Hon skall inte ut och halka i den där backen, det är annat på sommaren. Sen kommer hon ha nån som hjälper henne med dusch 2 ggr i veckan till att börja med. Det måste ju vara nån som ser till att hon tar sig i och ur duschkabinen eftersom det är en sån som finns där. Skall man ta bort den måste hela badrummet renoveras. Sen sa jag till att hon behöver en ramp på baksidan så att hon kan gå ut på baksidan på sommaren. Dörrarna behövs också fixa till. Vet inte om grannarna har samma problem som vi har haft hela tiden i det där huset, men ytterdörren bångar när solen ligger på den. Dörren har blivit bytt en gång, men den nya gjorde samma sak. Så den är svår att låsa upp, kommer ihåg att man ibland fick gå ut genom garaget.


Imorgon skall jag till lasarettet och hälsa på där en sista gång innan hon åker hem. Sen efter det skall jag på kennelklubbens årsmöte. Det blir trevligt, kommer ihåg förra gången. Fikat tog längre tid än själva mötet   .


Sen på måndag skall jag till huset och se till när det kommer nån och kollar mammas trygghetslarm. Dom vill ju inte gå in om det inte är nån närvarande, så därför har dom inte gjort nåt åt den än.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards