Colliekompisarna

Alla inlägg under januari 2009

Av Marru - 26 januari 2009 22:09

Min nacke är fortfarande ajajaj. Men tvättstugan är avklarad. Har inte ännu hunnit göra nåt med mitt psp idag. Men igår så han jag med flera bilder. Här är en av Målarbodens teman den här veckan.




Den var kul och göra. Ramen är en såkallad template. Det var från början en bild med olika färger för alla delar. Man klickade på en färg åt gången och fyllde den med sin egen och satt på en effekt. Den var så kul att det vart flera av den igår. Nu har jag kvar veckans utmaning  i Målarboden, ser ganska svår ut. Sen har jag 2 lektioner i den utländska gruppen jag är med i. Just ja, det har ju kommit nåt för den här veckan från den andra utländska gruppen också. Men tur nog så är det bara lektionerna jag egentligen måste göra. Allt det andra är frivilligt, ifall man hinner.

Av Marru - 26 januari 2009 12:04

Vaknade imorse, och det första jag sa var aj. Har legat illa inatt, så nu har jag ont i nacken. Har försökt smörja in nacken med nåt liniment jag köpte av massören på jobbet eftersom maken gjort slut på Voltarensalvan. Sen sitter jag och försöker sträcka på nacken ibland.


Tvättstuga har vi också idag, men det var nån där nu på förmiddagen så idag blir det väl och vänta till 14 innan man kommer in där. Ibland när man har tur så är det ingen där på fm, då kan man börja tvätta på en gång, men sån tur hade jag inte idag :-(.

Av Marru - 25 januari 2009 20:34

Idag var det återigen en sån där dag då snön bara vräkte ner. Det har kommit hur mycket snö som helst. Jag vill inte ha nån snö, jag vill att det skall gå bort. NUUUUUUU.


Annars har vi varit hundvakter åt en bullmanstiff, Hector. Hans familj har varit till Romme Alpin, och de kom helskinnade hem. Här är en bild på Hector, han ville helst ligga i hallen och vänta på att få komma hem. Var man och hämta han till vardagsrummet så satt han där ett tag helt olycklig, men gick snart till hallen och la sig vid dörren igen.

 


Hmmmmm....undrar vad matte säger när Hector nu har blivit bloggkändis *S*. Han blev alla fall överlycklig när matte kom och hämtade hem han.



Av Marru - 24 januari 2009 20:30

Ja, nu har en av guppyhonorna ynglat av sig. Imorse när vi gick upp så såg vi att det hade hänt saker i akvariet. I den andra yngelburen så simmar det omkring kanske ca 30 yngel :-o. Maken tänkte släppa ut den andra honan också imorse när det vart så många, men jag sa nej. Den honan som är kvar är en hona med orange stjärt. Vi får hoppas att hon har parat sig med den röda hanen. Dom andra ynglena lever i den andra buren och mår bra. Snart kan man släppa ut dom största. Skall bli roligt och se vad det blir av dom, hur många hanar och honor det blev.

Av Marru - 24 januari 2009 11:05

Ja, trots att snön vräker ner så säger jag jiippppiiii. Ja, inte till snön. Imorse när jag vaknade så slog jag på datorn på en gång och gick in på kennelklubbens hunddata. Båda systrarna har fått A på höfterna. Vi är överlyckliga här.


Ja Agneta, du hann in före mig. Då efter midnatt när jag hade gått och lagt mig så hade det inte kommit in nåt än. Jag drömde så konstigt inatt. Drömde först att Lizzie hade fått A på sina och Clara fått B. Sen nästa gång drömde jag att Clara hade fått A och Lizzie fått C. Men nu när jag är vaken så har båda 2 fått A.


Vill ni se på fler vackra Steadwyn så kan ni hälsa på hos Agneta som har Tess. Vackra Tess blev viltspårschampion förra året. Trots att hon var så sjuk att det var osäkert om hon skulle klara sig så gjorde hon denna bragd. Tess är halvsyster till Lizzie och Clara, de har samma mamma. Mamma till våra flickor hittar ni här. Hon finns på sidan med Bitches och heter Steadwyn Bluest Blue. Hon har numera gått i pension, så Lizzie och Clara var hennes sista valpar.


Av Marru - 24 januari 2009 00:47

Blev lite sugen att jobba efter en tut jag hittade på nätet, och här kommer resultatet.

 


Den tuten var på tyska och jag klarade nästan av hela utan översättning. Men sen blev jag osäker på hörnen så jag var tvungen att gå in på google och få den översätt. Så här är resultatet av det jag gjort nu under kvällen/natten.

Har fortfarande inte sett nåt resultat på kenneldata om systrarnas höfter. Men nu tänker jag alla fall gå och lägga mig. Har nog inte lagt mig så här tidigt sen i söndags *S*.

Av Marru - 23 januari 2009 15:59

Det blev ingen tur till Virsbo för min coach hade fått magsjuka. Så det får bli vid ett senare tillfälle. Har varit ute ett par gånger med Lizzie och tränat linförighet. Lite sitt blev det också ute och inne.  Sen var vi på en skogspromenad med alla 4.


Igår kväll när jag satt här med datorn och höll på med min profilbild så skulle jag klia mig på axeln. Då fick jag nån konstig kramp i handleden. Handen krampade mot handleden och det gjorde jätteont. Måste ha varit nån sorts sendrag. Har aldrig varit med om det förut. Blev tvungen att ta den andra handen till hjäp för att räta ut handen för fingrarna ville tryckas mot handleden hela tiden. En sak som oroar mig är mina fingrar, dom känns svullna och stelna. Få se nu hur det går när jag börjar köra buss. Då förut när jag körde så på vintern hade jag värk i fingrarna. Hade problem med att lyfta en tallrik, utan fick göra det med båda händerna. Jag försökte ha på mig handskar så mycket som möjligt. Men det är svårt när man skall ge tillbaka växel. Det finns ju ledgångsreumatism i släkten. Men läkaren som mamma träffar påstod att det finns bara en sort reumatism som är ärtflig och det vara bara 2% som fick den. Jag får nog åka till apoteket eller till nån hälsokostaffär och köpa nåt för leder. Nån som har tips på nåt som är bra och inte allt för dyrt.


Härnäst på schemat står disk, kanske städa toaletten. Sen blir det Let´s dance, chips och cola. Lite PSP.


Men det viktigaste av allt. Jag är nog inne på kennelklubbens hunddata en gång i halvtimmen och kollar om systrarnas höftledsresultat har kommit in än. Uppfödaren trodde att det skulle komma in idag. De läser ju plåtarna på onsdagarna. Så nu sitter man här och väntar med spänning. Var in före 16, men då hade det inte kommit in nåt.

Av Marru - 22 januari 2009 23:33

Ja, då blev min nya profilbild klar. Men jag är inte nöjd med den :-(. Den blev inte lika bra som den gamla. Ja, jag får göra en ny när jag får lite andra bilder på vissa hundar. Tuberna på Micki och Farina blev bra. Men systrarnas tuber blev ingen bra, men jag har inte heller så några bra kort på dom och göra tuber ifrån. Så ni får väl stå ut med denna tills vidare.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards