Colliekompisarna

Alla inlägg den 8 september 2009

Av Marru - 8 september 2009 23:41

Ju mer jag tittar på det nya som kommit till på bloggen desto nöjdare blir jag, yes me like Skrattande . Nu får jag nog börja fundera på en header, och en ny bakgrund kanske. Det har kommit till en hel del roliga saker. Som den där vädergrejen som Mailis frågade mig för ett tag sen om det går och fixa. Vet inte om det gick förut, men nu går det.


Annars så har jag idag varit utanför Heby hos kennel Gatefield och haft en liten rallylydnadstävling åt dom. Det skulle vara roligt och få fler som är intresserade av rallylydnad. Men det finns säkert många som inte vill anmäla sig till en kurs pga de inte vet vad det är för nåt. Så det här är ju ett bra sätt och få upp ögonen på människor för rallylydnad.

Av Marru - 8 september 2009 11:07

Här fick man sig en rejäl överraskning när man loggade in sig. Skall bli kul och se vad det blir av det här. Kanske kommer lite mer möjligheter och göra om i bloggen. Man kan ju nu sätta in smileys ser  jag Skrattande. Göra tabeller, ändra i texten. Det här kommer verkligen att bli intressant och se. Kul med förändringar. Ser ju mycket trevligare ut när man loggar in sig än vad det gjorde förut.


En sak är bra, man kan spara det man skrivit i utkast. Ibland när jag vill sätta in bild så kommer jag på att jag glömt ladda upp den, och då måste jag ju spara det jag skrivit och då syns det ju ifall nån går in och läser under tiden jag laddar upp bilden, eller ladda upp bilden men då försvinner allt jag skrivit istället. Nu kan man skriva och spara innan man lägger ut det. Ibland brukar jag komma på efter att skrivit en massa att just ja, skulle ju ladda upp en bild, och klickar på det, och då försvinner allt jag skrivit istället. Nu kommer det upp en ruta där dom frågar om jag verkligen vill fortsätta utan att spara först. Det här skall verkligen bli roligt och se om det kommer mer nyheter.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards