Colliekompisarna

Alla inlägg den 22 september 2009

Av Marru - 22 september 2009 20:19

Idag var vi till skogen igen och plockade trattisar. Maken var ju ut igår och hittade en hel del, så idag följde jag med. Så nu blir det en sömlös natt igen. Svårt att sova när det känns som om det är nåt som kryper på en hela tiden, fast jag har synat genom hår, kläder och allt. Men så blir det alltid när man kommer i säng och ljuset är släckt då är det en massa kryp som kryper på en Skrattande.


Här är skörden från igår och idag. Hinken i mitten är från igår, resten är från idag.


  


Det är med en del gula kantareller också, hittade några kanonfina såna fortfarande. Vi brukar göra bytesaffärer med granntanten som fick dagens skörd. Kan ju säga att ögonen snurrade runt på henne när vi kom bärande på en full korg och en hink. Förra veckan fick hon en korg, och vad fick vi? Jo, jag fick helt underbart goda kaffekakor + recept. Smakade dom första gången när jag var hos henne och fikade, så då var jag till henne med korgen och frågade om vi skulle byta korgen mot kaffekakor Skrattande . Inga problem med det.


Av Marru - 22 september 2009 20:05

Våra hundar har aldrig haft rävskabb, så har ingen egen erfarenhet. Men jag vet att en collie här i byn hade det, tror det var tidigt i våras. Har för mig att dom använde dom här pipetterna. Angående Ivomec, så får du även vara försiktig med hästskiten, tydligen så avmaskas hästar med Ivomec. Det vet ju alla som har hund att det som kommer ur hästen är godis Flört . Tydligen kan hunden av det få i sig en för stor dos av Ivomec Gråter.


Vad roligt att ni funderar på en collie så jag önskar er lycka till med er vovve när ni har bestämt er och fått hem den.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards