Colliekompisarna

Alla inlägg den 16 september 2009

Av Marru - 16 september 2009 21:55

Igår så var vi och lämnade in bilen till Volvo för att få en ny ruta på den. Sen åkte vi raka spåret till brukshundsklubben för att träna lite. Vi fick faktiskt upp Clara och Lizzie på den här stegen dom använder vid nån brukstävling, vet inte vilken. Men det var brädor uppe på den så den var inte så farlig, men det räcker ju i början och gå på stegen. Vi tränade lite agility med med tungvikt på gungan och slalom.


Idag fick vi hämta bilen vid lunch, och maken är så glad åt att ha sin Volvo hemma igen. Ikväll så har jag varit på kennelklubben på agilityträning, det är så roligt och åka dit på onsdagsträningen nu när man börjar bli bekant med allihopa. Nu känns det som om man är en i gänget, den känslan kommer nog aldrig på brukshundsklubben hur mycket vi än springer där. Vi tränade på 2 banor idag, hoppklassbanor. Den första banan hade de kört på tävling i Karlstad nyligen. Det var en ganska rolig bana, och det gick ganska bra för oss. Bra fart var det på Lizzie. Men jag måste komma ihåg på tävlingen att jag inte får lämna henne i slalomet för då fuskar hon på en gång. Den andra banan vi körde idag var en sk tunnelbana. Ja, det var ju samma bana som fanns där förra onsdagen också. Lizzie hade bra fart på slutet när det var en 7 hopphinder nästan rakt på varandra. Det var kul att se.


Så jag har en liten förhoppning om att det kommer att gå bra för oss på söndag. Enda problemet är bara när jag skall åka dit. Åker jag för tidigt så blir det en lång väntan och då ledsnar hon på att vänta. Men man kan inte vänta hur länge som helst när man inte vet hur många strykningar det blir. Det vore bra om de kunde göra som dom gjorde på en tävling i somras, där skrev dom att banvandringen för den starten blir tidigast kl 12. Så då åkte vi inte dit mycket före tolv. Nu är det ju klass 2 före klass 1 på söndag, och det var ca 120 starter sammanlagt före. Man kan räkna med ca 40 hundar i timmen, men så har vi dom där strykningarna som man inte vet nåt om. Men jag tror att jag satsar på att åka så jag är där strax efter 10.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards