Colliekompisarna

Alla inlägg den 26 september 2009

Av Marru - 26 september 2009 16:46

Ja, idag är det dagen D när den stora klassfesten skall gå av stapeln. Jaja, det skall bli intressant och se vad de kommer för folk. Det är ju egentligen en fest för alla som slutade på Bergaskolan 1979. Det är ett företag som heter Barabamba som har hand om festen som blir på Vanbo Herrgård, halvvägs mellan Söderbärke och Smedjebacken. Jag har aldrig varit där, bara åkt förbi, fast vi har bott här i 40 år. I år är det faktiskt 40 år sen vi kom till Sverige. Jag har ju registrerat mig på Barabambas hemsida, och enligt dom som är registrerade där så blir det bara 7 från våran klass på festen. Sen vet man ju inte om det kommer såna som inte registrerat sig, för dom kan ju bara ha betalat in för festen. Det återstår att se.

Idag så gick jag med systrarna på hälsospåret, och idag hade jag kamera med mig och batterierna satt i rätt. I förrgår när jag tänkte ta kort så hade jag ju lagt i batterierna fel så jag trodde ju att dom var slut. Först blir det ett kort på fåren. Clara var och hälsa på en, och innan jag hann ta en bild så fick hon sig en kyss av elstängslet Förvånad. Det elstängslet går på ett solaggregat, ser behändigt ut.

  

Sen tog jag en bild på stranden på andra sidan sjön. Huset till höger som skymtar, ser ut som en herrgård, var till salu för några år sen. Har för mig att priset låg på ca 7 miljoner. Strax till vänster om den finns det en röd byggnad som ser ut som en lada, men egentligen så finns det en stor simbassäng och en spa-avdelning där. Det går en underjordisk gång från huset till ladan.

Men som ni ser på bilden så tycker jag inte att det är så höstlikt än.

  

I förrgår så var vi till Borlänge och shoppa loss lite. Bla köpte vi en kombiugn, våran micro gick ju sönder förra veckan. Denna ugn har en micro, varmluftsugn och grill. Den var bara 300 kr dyrare än en vanlig micro, så vi tänkte att vi slår till och provar den. Jag har kommit på en kanonbra grej med den hittills. Den är bra och tina hundmaten i, nu behöver man inte ha en tallrik som står i kylskåpet hela tiden för upptining. Man lägger bara så många hamburgare av Bravo man behöver, sen väljer man defr 1, och ställer in vikten, och trycker på start. Då börjar en upptiningsprocess som håller på i 15 minuter. Lite hälsosammare säkert för hundarna när man kan ta upp precis det man behöver.

Men nu skall jag nog kanske börja göra mig i ordning för klassfesten som börjar om en timme.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards