Colliekompisarna

Alla inlägg den 10 september 2009

Av Marru - 10 september 2009 23:10

Sista helgen den här månaden har ett företag som heter Barabamba ordnat fest på Vanbo herrgård för alla som gick ut nian på Bergaskolan i Smedjebacken 1979. Våran klass hade en 5-års träff som spårade ur som det mesta när det gäller våran klass. Nu när jag var på Barabambas hemsida och tittade så är det bara 7 personer anmälda till festen från våran klass. Sen vet jag inte om det finns personer som inte har registrerat in sig på deras sida som har anmält, för där ser man bara dom som är registrerade.


Våran klass, eller skall jag säga att min årskull har varit försökskaniner i allt. När vi kom till högstadiet så delades våran klass på nåt konstigt vis. Kommer inte ihåg om det var beroende på om tagit allmän eller särskild engelska eller om det var matte. Men vi som hade tagit särskil, som var den svårare, vi var kvar i klass D. Men dom som tog den lättare, hamnade i klass DE. Där även dom som tagit det lättare från klass E hamnade. Dom som tog det svårare hette bara E. Annars så hade vi våra lektioner tillsammans som vanligt, förutom SO och NO, där var det några killar som fick gå tillsammans med E, fast dom egentligen hörde till oss med D Obestämd. Gymnastiken hade vi alla tillsammans, D och E. Vet inte vad detta försök gick ut på.


Sen kommer man till gymnasiet så får man reda på att man är försökskanin återigen. Då hade dom gjort så att dom som skulle gå SO 2 årig-linje, Humanistisk 3-årig, Ekonomisk 3-årig, sen var det en 3-årig linje till, dom alla linjerna hade slagits ihop till en klass första året. Vilket resulterade i att man efter första året hade möjlighet att byta utan att gå om första året. Vilket inte jag tackade nej till som sökt till Humanistisk och kom fram till att jag inte orkar gå på Högbergsskolan i 3 år, så jag hoppade till SO 2-årig istället. På grund av detta försök så fick vi läsa 2 års matematik första året, så andra året slapp vi matten helt, och det var väl inte helt fel.


Ja, då skall alltså försökskaninerna ha klassfest nu då, 30 år blir det. Undrar om vi blir försökskaniner på festen också Flört.

Av Marru - 10 september 2009 22:36

Det skall visst stå om kennelträffen i Hundsport, med bilder och allt. Alla verkar ha fått tidningen utom vi Gråter. Kommer den inte imorgon så blir jag riktigt Skrikandes på SKK. Kommer den inte senast på måndag så ringer jag till SKK.

Av Marru - 10 september 2009 22:31

Tillägg:


Tack så mycket för svar, nu behöver jag inte skämmar mer Skrattande




Det här är hemskt pinsamt, för det är en person som brukar skriva nån kommentar då och då min blogg. På nåt vis får jag en känsla av att jag skall veta vem personen är, fast nu kan jag inte komma på hur jag än gnuggar och gnuggar. IP-numret pekar mot norra Dalarna, mot Våmhus, men vad jag vet så känner jag ingen där, eller gör jag? Snälla du, M G-S som ibland brukar kommentera, skjut mig inte nu Skäms, men är du nån jag känner?


Fy vad pinsamt SkämsSkämsSkäms

Av Marru - 10 september 2009 01:29

Jag håller bara på och testar lite, försökte idag ta kort på hundarna. Men fick inte till det så bra. Kanske skall göra ett nytt försök imorgon, men ta dom 2 och 2. Kanske går bättre  så att 2 åt gången är ute. Jag gjorde ett försök med alla 4 liggande som dom nu ligger på headern. Men ljuset var inge bra, så jag provade ta bild på dom 2 och 2, men de var alla ute så de störde varandra lite. Sen är jag inte nöjd med bakgrunden.


Fast nu skall jag gå och lägga mig, har tittat på Jordan och Anna Pihl.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards