Colliekompisarna

Alla inlägg under maj 2010

Av Marru - 2 maj 2010 23:17

Idag så var det Farinas tur att bli fin och få bli fotograferad. Och vad tyckte Farina om det. Måste jag tänkte hon säkert, vill inte. Men nu har jag bestämt mig för att det blir bilder på alla 4. Fast nu kommer det att ta lite tid innan nästa hund. Micki ser för jävlig ut rent ut sagt.

 

Men här kommer alla fall Farinas bilder.

 

     

  

  

   

      

Av Marru - 2 maj 2010 00:03

Nu är det avgjort, vilket lag som skulle vinna Körslaget. Team Moraeus tog hem segern, och dom var så grymt bra. Kvällens favorit idag var när dom sjöng Underbart, iförda folkdräkter. För det första är folkdräkten det allra finaste man kan ha på sig. För det andra så blir låten bara bättre och bättre för varje gång man hör det. Som bra två kom Du måste finnas. En tidigare favorit var Klinga mina klockor. Fast nästan alla låtar de sjungit i Körslaget har varit bra, med undantag för en. Då tänkte jag att nu trillar dom ur. Men det var ju bara en enda låt.

 

Lite fundersam blir man ju över vad det är med körerna från Dalarna som gör dom så bra. Första Körslaget vanns ju av Team Cans från Mora. De är den kör som jag tycker har varit bäst än så länge. År nummer 2 så hade vi kören från Älvdalen, den tyckte jag väl var lite sisådär. Men dom kom tvåa alla fall i Körslaget, så nån måste ju ha gillat dom också. Så nu i år, återigen en dalakör i toppen, som går och vinner igen.

 

Vem skall dom hitta till nästa år, eller de kanske inte vågar ta med nån från Dalarna nästa år. Bra alternativ kunde ju vara tex Björn Skifs med en kör från Vansbro, eller Svenne Rubin, där gäller förstås också Vansbro.

 

Säger bara "GRATTIS TEAM MORAEUS" ni var bäst     

Av Marru - 1 maj 2010 22:52

1 maj, vilken härlig tid vi har framför oss. Vår och sommar, hoppas att den här sommaren blir fin. Med lite regn, eller om det skall regna så kan det göra det på natten.

 

Idag så var det dags och borsta Clara, och ha en liten fotosession med henne. Men jag tycker att Lizzie är mycket lättare och fota.

 

  

 

  

 

        

 

Sen har vi systrarna blå.

 

  

 

  

 

    

 

Till sist ett kort på vårat lejon   .

 

  

 

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards