Colliekompisarna

Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Marru - 6 maj 2009 20:43

Jag har hört rykten att det är nån som har födelsedag idag, dom påstår att det är jag :-o. Alla fall när jag loggade in på Swebus sida som dom har för sina anställda, där man kan titta på hur man har jobbat, och hur man jobbar. Där stod det med röda bokstäver "Grattis på födelsedagen".


Ja, då är det väl så. Hade bara några beställningar idag, så det blev en kort dag. När jag kom hem så stod den en tallrik med tacosallad på bordet, en låda med prinsessbakelser, ett lottpaket med triss och till sist rosor. Trissen gav 50 kr, tacosalladen vart underbart god. Till sig själv hade maken köpt en stor räksmörgås. Bakelserna åt vi alldeles nyss här framför tv:n. Rosorna ser ni här.


Av Marru - 6 maj 2009 15:35

Som ni säkert kommer ihåg så gick jag ju för nån vecka sen med ett bandande EKG. Har inte än idag fått nåt resultat från det, så maken ringde till företagshälsovården, jag har ju jobbat idag, sen har vi en bekant som jobbar där. Hon och hennes hund går för övrigt på samma agilitykurs med maken och Clara så de brukar samåka härifrån dit.


Efter ett antal telefonsamtal från han till henne, från henne till mig så började vi få lite reda på soppan. Tror det gick till så här. De skickade en remiss till lasarettet om att jag skulle ha en 24-timmars blodtrycksmätning. Lasarettet hade skickat remissen till Smedjebackens vårdcentral, som i sin tur skickade remiss och tid till mig. Nånstans på den vägen så hade blodtrycksmätningen blivit till ett bandande EKG :-o. Jag åker till lasarettet, får på mig apparaten. Lämnar tillbaka den nästa dag, och får en fråga om jag har haft mycket strul med hjärtat. Nä, inte vad jag vet sa jag ju då. Då började de ju titta om de läst fel i remissen, men nej det stod EKG.


Nu har det gått ett antal veckor sen dess, och jag inte fått reda på nånting om det. Så maken blev lite sur och ringde till företagshälsovården och frågade vad det var frågan om. Om läkaren anser det vara så viktigt, varför meddelar han inte resultatet. Men det visade sig att svaret från den hade gått till Smedjebackens vårdcentral. Men de har inte heller hört av sig. Så då skulle jag ge mitt tillstånd till att dom fick beställa mina papper från VC till FH. Nu har de skickat iväg en ny remiss till lasarettet om 24- timmars blodtryck.


Skall bli intressant och se vad jag blir kallad till den här gången, kanske blir det gastroskopi den här gången *S*.

Av Marru - 6 maj 2009 15:28

Det hade kommit ett brev från arbetsförmedlingen idag. Maken hade öppnat det och lagt på köksbordet, sen kom det från A-kassan också. Satt och tittade på dom medans jag åt. Det första brevet var en kallelse till min handläggare som hade bokat tid åt mig för ett första möte.


Sen tittade jag på nästa papper från AF. Där står det med stora bokstäver "Söker du fortfarande jobb?". Sen stod det att det var länge sen dom hört av mig och ville att jag skulle fylla i ett papper som skulle in senast dagen efter jag skulle träffa handläggaren första gången. Då kände jag lite att jag började koka, vet den ena inte vad den andra gör. Skall man inte få träffa sin handläggare en första gång innan de börjar jaga efter en tänkte jag. Tittade mer på den andra lappen så stod det namn med en adress upptill. Satt och funderade, tyckte det var konstigt att det stod en adress till ett villaområde inne i Smedjebacken. Vände på pappret, då stod det ett fullständigt personnummer efter namnet. Då vart jag mer fundersam, sen när börjar de skriva ut personnummer på handläggaren man har?


Då gick det upp för mig. Min handläggare hade stoppat någon annans papper i samma kuvert med mina :-o. Tänk om han nästa gång skickar iväg mina papper med viktiga uppgifter till en annan person.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards