Colliekompisarna

Alla inlägg den 19 maj 2009

Av Marru - 19 maj 2009 15:40

Våra husdrömmar, de gick totalt i kras. Det var ju meningen att vi skulle hyra huset först, sen köpa det om det kändes bra. Men så började ju maken bli ivrig i veckan och han bestämde att vi köper loss det. Husets ägare har ju haft dit värderare som värderade huset ganska högt enligt mitt tycke. Det är ju ganska mycket som måste göras med den trots allt. Så maken ringde till samma bank. Då visade sig att det har tagist lån på huset för att den skall renoveras. Men dessa pengar har tydligen hamnat på helt andra saker än husrenovering. Vi skulle inte få låna hela summan som han vill ha för huset, för den är inte värd så mycket enligt banken. Fast det är samma bank vi talar om. Den är inte värd den summan som den blev värderad till tidigare fast dom sakerna som skulle åtgärdas hade blivit åtgärdade. Med andra ord så hade vi blivit tvungen att ta ett till lån, och ändå inte fått pengar för att renovera.


Maken började pressa husägaren över vart pengarna han lånat tagit vägen. Efter många men så kröp det ju fram, och inte var det till huset. Så om vi hade köpt huset, och tagit huslån plus ett lån till för resterande beloppet så hade vi stått där och betalat hans privata lån också och han hade gått skuldfri. Då sa maken åt han att han kunde behålla sitt hus, och lite till *S*.


Så nu står vi här igen. Tur att vi inte hann göra så mycket där, annat än kratta och klippa gräsmattan. Nu är maken där och tar ner stängslet. Så vi blir kvar i våran radhuslägenhet några månader till tydligen.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards