Colliekompisarna

Alla inlägg den 13 maj 2009

Av Marru - 13 maj 2009 20:51

Ja, inte är det mycket, men helt slut är jag. Imorse tog jag Lizzie och Clara på en långpromenad. När jag kom hem så har jag dammtorkat i vardagsrummet, det tog lång tid. Imorgon blir det köket som får sig en omgång om jag hinner annars får jag ta det på fredag. Sen gick vi till huset, och där fick tiden vingar.


Jag tog med mig kameran på morgonpromenaden ifall jag skulle se nåt spännande men som vanligt vart det inget kul. Fota väl lite blommor. Bland annat dessa vitsippor som absolut inte var vita. Har aldrig sett förut några som var sådär mycket färgade.

 


Sen fick det bli en bild på blomman som de flesta älskar att hata *S*. Maskrosen, synd om den blomman för den är ju fin, själva blomman. Tänk bara om man kunde slippa det andra.



Nästa på tur var dessa som luktar så underbart gott, häggblommor.



Det enda i djurväg får väl bli dessa 2 collierumpor. Finns det nåt härligare än se dessa collierumpor som vaggar framför en. Collie har ju en speciell stil att vicka på rumpan när dom går, vilket tyvärr inte syns på bild.



Under tiden jag gick morgonpromenad med systrarna blå, så gick maken en kortare vända med gamlingarna. Efter det börja han riva Chryslern som har krånglat när man skall starta den. Man har fått hålla på och lirka med nyckeln och växelspaken. När man hållt på ett tag så hoppade den igång till slut. Det var startmotorn som var helt färdig i den. Han var till skroten här i byn och hörde ifall de hade nån. Icke, men de ringde till ett annat ställe där dom hade en renoverad startmotor så han åkte iväg och hämtade den. Så nu är Chryslern som ny igen. Efter maten gick vi till huset. Här ser ni Lizzie som försöker locka Clara till lek.



När vi varit där en stund säger maken att vi kan väl börja kratta gräsmattan, det har ju ramlat ner mycket skräp från pilen på framsidan. Så jag gick hem och hämtade våran fina kratta. Kan ju säga att jag har gjort dubbelt jobb idag. Förklaring till varför kommer nedan *S*. Här alla fall högen som jag fick ihop på framsidan där vi har stängslat in runt pilen.



Detta är vad jag har använt till att få ihop min hög.



Hmmmm.....så såg krattan ut vi hade hemma. Så egentligen har jag ju gjort dubbelt jobb. Tänk om alla piggarna hade varit kvar hade det ju gått mycket fortare. Men nu är det delvis gjort, och det ser mycket bättre ut på framsidan. Skall bara upp imorgon och ta bort resten av högen, de blev så sent när vi höll på där så den får ligga kvar till imorgon. Tror nog att mina armar kommer att känna av den här dagen imorgon. Det är ju så länge sen man har krattat. Annars så tycker jag det är kul.


Hundarna hade också extra roligt för våran granne i huset framför började klippa sin gräsmatta med en åkgräsklippar, och de åkte alldeles bredvid stängslet. Gissa om det jagades åkgräsklippare, tur att den var på andra sidan.




Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards