Colliekompisarna

Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Marru - 17 maj 2009 20:42

Ikväll så var vi för första gången och tränade på kennelklubbens plan, den är bättre än den dom har på brukshundsklubben. De har mycket mer hinder, så att man kan lätt bygga banor. De har ju dubbla uppsättningar av hinder, fast dom nyaste tunnlarna är inlåsta, de används bara till tävlingar. Men det finns tunnlar så att det räcker alla fall.


Först har vi Farina som visar sin fina hoppstil. Hon har blivit riktigt på hugget numera när det gäller agility.



Sen har vi Clara som visar upp sig. Hon har inte riktigt än fått det där suget på agility. Hon drar gärna iväg och springer bara runt omkring. Men det kanske kommer, hon är ju bara knappt 2 år än.


 


Lizzies fina hoppstil har ni ju redan sett, och eftersom det var maken som höll i kameran så blev det ju såklart inga hoppbilder. Men istället tog han en bild på Lizzie när hon fixade vårat lilla problemhinder, gungan. Se sån stil hon har när hon balanserar på den.  När vi höll på med gungan med Lizzie så innan vi hade kommit såhär långt så gjorde vi så att maken släppte henne över gungan, och jag stod vid andra ändan och tog emot. Sen säger maken åt mig att spring iväg, och jag började springa från gungan baklänges. Och glömde bort en järnbalk som låg i backen. Så jag snubblade på den där balken, ramlade baklänges på rygg med benen i vädret. Tur för mig att maken inte är en haj med kameran *S*.


 


Micki tyvärr har jag inga kort på, det var ju jag som skulle träna med han så jag lämnade kameran uppe vid bilen. Men det kommer fler möjligheter.  





Av Marru - 17 maj 2009 20:30

Ja, idag är det då dagen då det har stått i tidningarna säkert att fel låt vann. Ja, jag är då inte den som säger emot. För inte var det den låt som jag tyckte var bäst. Det fanns massor av låtar som var bättre, tex Finlands *S*. Glömde visst och köpa tidningen när jag var till affären. Brukar ju alltid köpa den för att läsa kommentarerna. Kan inte vara många som tycker att den var bra. Det är en låt som inte fastnar, inte hos mig alla fall. Fast nu på kvällen när jag tittade på Bingolotto, så kom Lotta in i studion och sjöng lite på den låten då lät den faktiskt ganska så skaplig.


Här kommer Finlands låt igen, den blir bara bättre och bättre för varje gång. När jag hörde den första gången när Finland hade sin uttagning så tyckte jag inte alls om den.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards