Colliekompisarna

Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Marru - 3 maj 2009 19:37

Då har man varit till Västerås och tävlat i Gurkhoppet. Det är en 2-dagars agilitytävling. Igår så tävlade dom i agilityklass, och idag var det hoppklass. Jag tittade på Lizzie imorse, och såg inget blod att hon skulle ha börjat löpa än så vi åkte iväg. Nu efteråt så känns det som om vi inte borde åkt. Hon har ju sina konstiga idéer i samband med löp. Kommer ihåg hennes första löp. Vi var ju till uppfödaren alldeles före, och hon uppförde sig helt konstigt. Hon var rädd för alla hundar, tom sin egen syster Clara. Då tittade uppfödaren på henne under magen och säger "inom en vecka löper hon". Vilket hon gjorde.


Första loppet började kanonbra, det började med tre hopphinder och sen slalom. Slalomet gick hon helt, fast vi gjorde det långsamt. Efter det blev det hopp,  hopp, tunnel, hopp, hopp,  säck, hopp, däck, långhopp. Där tog det stopp. Hon klev på långhoppet och delarna ramlade omkull. Hade det varit av trä som alla dom andra har varit hittills så hade det nog inte varit några problem. Men nu var det av sånt där räfflat plåt, så det skramlade ju en del när dom ramlade omkull. Efter det ville hon inte göra nånting alls. Men fram till det var vi nollade.


Andra loppet hoppade hon över ett hopphinder, och tyckte att det räcker för min del idag. Jaja, det blev som det blev. Man kan ju inte vänta sig för mycket heller, det är ju bara dryga 2 månader sen vi började med agility. hon har gått fram otroligt fort som kan börja tävla på 2 månader.


För övrigt idag så var Kerstin från Målarboden med en av sina hundar och hejade på oss. Efter tävlingen åkte vi hem till henne, och hon gjorde underbart god mat som vi åt, och småpratade under tiden. Sen efter det så gick vi en promenad runt området där hon bor, och vi såg massor av härliga hus. Precis i min smak, har ju alltid tyckt om hus som varit lite annorlunda.


När vi åkte därifrån så gjorde vi en sväng inne hos Airi för att hälsa på lilla Japp. Det var en riktig liten busunge. Jättesöt, snacka om att bli valpsjuk *S*. Kerstin hittar ni här . Airis Japp hittar ni här.


Upptäckte precis att jag har fartrand på armarna *S*. Det blåste ju lite kallt så jag hade jacka på mig, men jag är sån att jag vill jämt dra upp ärmen lite. Trots kylig blåst så var det ju soligt, ansiktet är rött som en kräfta. Imorgon så har vi våran agilitykurs, skall bi spännande och se hur hon går imorgon.


Uppdatering:

Satt precis och tittade på filmen, och vi var inte alls nollade fram till långhoppet utan hon rev ju ett hopphinder, vilket är ovanligt. För normalt flyger hon högt över hoppen.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards