Colliekompisarna

Alla inlägg den 26 maj 2009

Av Marru - 26 maj 2009 21:36

Ja, så har vi varit på hund i hand ikväll. Den här gången gjorde Clara sitt silverprov. Hon fixade den med 177 poäng. Så nu håller vi på och kämpar med guld båda 2. Den är ju mycket svårare. Vet inte hur vi skall göra för att fixa inkallningen med störning. Det är bara och träna på det, vet bara inte hur.


Annars är det bara jobb som gäller. Jag kollade för 10 minuter sen när jag skall börja imorgon, och har redan glömt bort det. Det passet jag hade idag är ett riktigt oturspass för mig. Det är alltid nå strul när jag skall ha det. Just det passet är den som börjar först av alla dom i Söderbärke. Idag så gick det inte att vrida på startnyckeln. Jag försökte med alla knep, försökte ruska på ratten ifall det var rattlåset, men icke. Jag var in och hämtade alla dom andra nycklarna, tänkte ifall nån bytt nummerbricka på knippan på jävelskap, men det hjälpte inte heller. Till slut så ringde jag chauffören som var nästa in, men han hade inte åkte hemmifrån än, så jag ringde till bussjouren, och de sa att ta en annan buss. Så gjorde jag det, och då fick jag en buss som började skrika och blinka fel för varenda gupp jag åkte i. Och gupp fanns det alldeles tillräckligt av.

Av Marru - 26 maj 2009 12:22

Sitter hemma på uppehåll nu, och skall iväg och jobba snart. Har under hela rasten försökt att komma ut på nätet. Men det har inte gått, sen började jag titta på modemet, och där lyste inte alla lampor som dom skulle. Så började jag fundera om Telia missat nånting när jag avbokade flytten hos dom. Så jag ringde till dom för att kolla. Jomen visst, bredbandet var flyttat till den nya adressen, men hemtelefonen var kvar :-o.


Jag ringde ju direkt efter att vi bestämt att det inte blir nåt. Men jag sa ju bara till om hemtelefonen, jag tänkte ju att dom begriper väl att det gäller allt. Men det hade dom inte gjort. Det skulle inte gå och göra nåt förräns imorgon sa hon, eftersom flyttdatumet var i dag. Jag berättade åt maken när han kom hem. Han sa direkt att hur kan dom flytta bredbandet och inte hemtelefonen. Så han tog och ringde en gång till. Han fick det till att de skulle koppla tillbaka det senast imorgon, kan bli redan idag fast det tror inte jag mycket på. Det är tur att jag har det mobila bredbandet, så nu sitter jag med den.


Våran Chrysler är fixad nu, det blev och kosta en lite slant och lämna in den. Men nu är det nya bensinrör runtom. Skönt att den är fit for fight igen. Sen ikväll direkt när jag slutat så är det dags för hund i hand igen. Men jag börjar få lite  abstinens nu. Har inte varit på agilityträning på 2 veckor och det blir inget imorgon heller för jag åkte på jobb imorgon, ett maratonpass igen.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards