Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2012

Frost mm!

Av Marru - 6 oktober 2012 22:03

Imorse när jag vaknade så var det nästan vid nollan. När maken skulle skjutsa mig till Fagersta så var det is på rutorna. Imorgon så måste jag nog ta mig an blommorna ute. Det känns lite motigt och klippa ner dahliorna, det är så fina blommor på dom fortfarande. Får kanske ta in dom finaste och ställa dom i en vas. Änglatrumpeten får väl åka ner till källaren. Men jag tar några toppskott från den för säkerhets skulle. Dom andra två får jag väl ta in tills vidare. Jag får försöka sälja dom nu när jag råkade få 3 stycken som har vita blommor. Det vill jag inte ha.

 

Har idag varit till Tierp och dömt på en inofficiell tävling där. Vi hade tur med vädret, det var soligt och fint hela dagen. Början av dagen var det ganska varmt, men när andra halvan av startfältet gick banvandringen så började det blåsa ganska kallt. Så jag var in och hämtade en jacka till. Tack och lov så tog jag med mig en extra jacka, och regnjacka. Det var en kanonfin klubb dom hade där, med stora fina gräsytor. Dit kan jag tänka mig att åka på en agilitytävling nån gång. Det var ju inte så långt bort som jag hade trott. Eftersom vi samåker alltid så blir det ju inte så dyrt.

 

Få se om det blir en lugn dag imorgon. Kommer inte ihåg vad maken sa, men vi hade visst mycket att göra i veckan.

 
 
Bettan

Bettan

7 oktober 2012 12:10

Ja nu kommer kylan med besked. Fyyy, vill inte ha vinter redan har ju inte haft någon direkt sommar =(. Men vackert är det i alla de färger som naturen bjuder på. Så det suger jag i mig med hull å hår =)
Va kul att det var ett bra ställe som du var å dömde på. =) Alltid lika roligt när man hittar nya ställen som känns bra. Så snart står du säkert på tävling även där =)
Önskar dig en fin söndag. Massor av varma kramar & tack för att du håller tummen. Meningen var ju att jag skulle göra det till våren, men min lärare ger sig inte. Så vi ger det ett försök så går det så är det ju klart. Annars vet jag ju vad som väntas mig nästa gång =).
KRAAAAAAM

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Helen och Tellus

7 oktober 2012 14:01

Jodu, kallt är det i dalaskogarna! Kan det ha varit därför han spårade så bra? Frost har vi förvisso haft 2 ggr här redan och 3:e gången jag hade frost på rutan den här säsongen - var var det? Jo dalarna förstås;)
Kommer jag ihåg det ska jag ta med ett skott från min gula änglatrumpet till dig nästa gång jag åker upp till dalarna. Men det får väl vänta till våren så den inte fryser ihjäl.
Tierp är en fin klubb var där förra året och tävlade agility. Bra arrangerat och trevligt folk, tyvärr var de snåla på rosetter vilket är kul för oss att få när vi hamnar på pallen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards